BREZPLAČNA DOSTAVA | GOTOVINO PO POVZETJU!

(kartica ni potrebna)
4.6/5
VENTILATOR ZA ZASLON NA DOTIK
Ima 32 hitrosti, da vedno izbere pravi pretok zraka glede na vaše potrebe. Možnost usmerjanja zračnega toka pod različnimi koti: 320° horizontalno in do 90° vertikalno. 

HLADI DO 80M2

Preostala razpoložljivost v skladišču
ZADNJIH 6 KOSOV
59,99€
(namesto €139)
4,8 od 5
5/5
1.297 svetovnih ocen

Brezplačna dostava v 24/48 urah in plačilo po povzetju!

( 200+ kupljenih v zadnjem mesecu)

4,8/5
5/5

Zakaj bi morali izbrati našega?

Najsodobnejša tehnologija in pozornost do vsake podrobnosti zagotavljata največjo tišino ventilatorja pri vseh stopnjah pretoka zraka, da lahko uživate v intenzivni svežini, ne da bi vas kdaj motil hrup

Zahvaljujoč 32 razpoložljivim hitrostim lahko vedno najdete rešitev, ki najbolj ustreza vaši situaciji . Zagotavlja zelo močan pretok zraka. Idealen za prezračevanje velikih prostorov ali za posebej vroče situacije

9 HITROST + 1 TURBO

Zahvaljujoč 9 razpoložljivim hitrostim lahko z Breeze Air vedno najdete rešitev , ki najbolj ustreza vaši situaciji.

NASTAVLJIV

Višina je nastavljiva do 125 cm . Možnost usmerjanja zračnega toka pod različnimi koti od -5° (zrak proti tlom) do 90° (zrak proti stropu)

PRIROČEN DALJINSKI UPRAVLJALNIK

Zaslon na dotik s funkcijo Eco-Comfort se samodejno izklopi po 60 sekundah za varčevanje z energijo in zagotavlja maksimalno udobje, zlasti ponoči

( 200+ kupljenih v zadnjem mesecu)

4,8/5
5/5

GLAVNE ZNAČILNOSTI

NIZKA PORABA ENERGIJE

Ventilator lahko programirate tako, da se vklopi ali izklopi do 12 ur . S funkcijo “MEMO” se aparat vklopi z zadnjo predhodno uporabljeno nastavitvijo

NASTAVLJIVA VIŠINA

Višina ventilatorja je enostavno nastavljiva do največ 125cm . Možnost usmerjanja zračnega toka pod različnimi koti: 320° horizontalno in do 90° vertikalno (zrak proti stropu)

ZASLON NA DOTIK

Svetlost delovnega zaslona se samodejno zatemni za 30 % po 60 sekundah uporabe, da prihranite energijo in zagotovite maksimalno udobje

MOČAN MOTOR

Inovativen visoko zmogljiv brezkrtačni digitalni motor DC, ki lahko razvije zelo visoko hitrost vrtenja, kar zagotavlja ventilatorju močan pretok zraka

( 200+ kupljenih v zadnjem mesecu)

4,8/5
5/5

OCENE S SLIKAMI

4,8 od 5
5/5
1.297 svetovnih ocen

5 Zvezdici

4 Zvezdici

3 Zvezdici

2 Zvezdici

1 Zvezdici

Najboljše ocene v Sloveniji

Ana Novak

4.6/5

Preverjen nakup

Fantastičen ventilator, velik, zmogljiv in se vrti v skoraj vse smeri, odlično zaščiten z dvema velikima škatlama. Zunanja je zelo robustna in enostavna, notranja pa nosi znamko proizvajalca in je tanjša, a estetsko prijetna.

Luka Kovač

5/5

Preverjen nakup

Lep, izjemno tih, močan in visoko zmogljiv. Montaža je bila zelo preprosta in zelo hitra, čestitke tistemu, ki je oblikoval različne dele, materiali so zelo zanesljivi in ​​odlične izdelave, motor je poleg tega, da je tih, na splošno zelo zanesljiv, menite, da je najboljši ventilator na Amazonu. Škoda samo za wifi, ampak daljinski upravljalnik je res dobro premišljen in eleganten.

Marija Horvat

4.8/5

Preverjen nakup

Kaj naj rečem… Brez težav sem ga sestavil v 10 minutah, prižgal in s 3 metre pri moči 4 slišim zrak, vendar nobenega šuma: pri hitrosti 9 + Turbo je praktično nevihta, pri hitrosti 1 je skoraj neopazno.

Matej Zupan

4.5/5

Preverjen nakup

Najtišji ventilator, kar sem jih kdaj kupil! Morda stane več kot običajni ventilatorji, vendar je vredno, daje občutek fantastične svežine. Občutek primerljiv z rahlim vetrom (tudi odvisno od nastavljene hitrosti), res prijetno. Popoln, da ga pustite ponoči ali ga hranite v pisarni med delom.

Petra Mlakar

4.6/5

Preverjen nakup

Ta ventilator na podstavku je resnično odličen in dobro zasnovan, od konkurence izstopa po elegantnem in lepem dizajnu ter odlični funkcionalnosti, zahvaljujoč 9 izbirnim hitrostim + turbo funkcija in možnost upravljanja s priloženim daljinskim upravljalnikom.

Jure Vidmar

5/5

Preverjen nakup

Odličen izdelek, super tih in zelo močan, če je nastavljen na maksimum, 3 vrste nihanj za vsako vrsto potrebe in 9 stopenj hitrosti, ki se popolnoma prilagajajo vsaki temperaturi.

Breeze Air v ponudbi do razprodaje zalog!

za samo 59,99€ namesto 139€

Zmanjšajte porabo energije do 60 %

Preostala razpoložljivost v skladišču
ZADNJIH 6 KOSOV
IZPOLNITE OBRAZEC ZA NAROČILO IN KASNEJE VAS BO KONTAKTIRAL EN OD NAŠIH SPECIALIZIRANIH SVETOVALCEV
Ventilatore con piantana 59€ - UN - SL

Brezplačna dostava v 24/48 urah in plačilo po povzetju

POGOSTA VPRAŠANJA

Da, za več udobja in varnosti nudimo plačilo po povzetju, plačate lahko neposredno kurirju, ko prispe na vaš dom!
Izdelek prejmete v 24/48 urah od naročila!
Stroški pošiljanja za plačilo po povzetju so brezplačni!

Ponujamo zanesljivo in priročno platformo za e-trgovino, ki povezuje ljudi z izdelki, ki izboljšajo njihovo vsakdanje življenje.

Sprejemamo tudi: