INGYENES SZÁLLÍTÁS | UTÁNVÉTES FIZETÉS!

(Nem szükséges kártya)
4.6/5
ÉRINTŐKÉPERNYŐ VENTILÁTOR
32 sebességgel rendelkezik, hogy mindig az igényeinek megfelelően válassza ki a megfelelő légáramlást.Lehetőség a légáram különböző szögekben történő irányítására: 320° vízszintesen és 90°-ig  

80 Négyzetmétert Hűt

Maradék elérhető raktárban
UTOLSÓ 6 DARAB
23,319Ft
(ahelyett 47988Ft)
4,8 az 5-ből
5/5
1.297 globális értékelés

Ingyenes házhozszállítás 24/48 órán belül és utánvéttel!

( 200+ vásárolt az elmúlt hónapban)

4,8/5
5/5

Miért érdemes a miénket választani?

A legmodernebb technológia és minden egyes részletre való odafigyelés garantálja a ventilátor maximális csendjét a légáramlás minden szintjén, hogy élvezze az intenzív frissességet anélkül, hogy zavarná a zaj.

A rendelkezésre álló 32 sebességnek köszönhetően mindig megtalálhatja a helyzetének legmegfelelőbb megoldást . Nagyon erős légáramlást garantál . Ideális nagy helyiségek szellőztetéséhez vagy különösen meleg helyzetekhez

9 SEBESSÉGES + 1 TURBO

A 9 elérhető sebességnek köszönhetően a Breeze Air segítségével mindig megtalálhatja a helyzetének legmegfelelőbb megoldást.

ÁLLÍTHATÓ

A magassága 125 cm-ig állítható . Lehetőség a légáramlás különböző szögekben történő irányítására -5°-tól (levegő a padló felé) 90°-ig (levegő a mennyezet felé)

KÉNYELMES TÁVIRÁNYÍTÓ

Az Eco-Comfort funkcióval ellátott érintőképernyős kijelző 60 másodperc után automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg és garantálja a maximális kényelmet, különösen éjszaka

( 200+ vásárolt az elmúlt hónapban)

4,8/5
5/5

FŐBB JELLEMZŐI

ALACSONY ENERGIAFOGYASZTÁS

A ventilátort akár 12 órára is be- vagy kikapcsolhatja . A „MEMO” funkcióval a készülék az utoljára használt beállítással kapcsol be

ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG

A ventilátor magassága könnyen állítható, maximum 125 cm-ig . Lehetőség a légáramlás különböző szögekben történő irányítására: 320° vízszintesen és 90° függőlegesen (a levegő a mennyezet felé)

ÉRINTŐKÉPERNYŐ KIJELZŐ

A működési kijelző fényereje 60 másodperces használat után automatikusan 30%-kal csökken az energiatakarékosság és a maximális kényelem érdekében

ERŐS MOTOR

Innovatív, nagy teljesítményű kefe nélküli egyenáramú digitális motor, amely nagyon nagy fordulatszámot képes kifejleszteni, amely garantálja a ventilátor erőteljes légáramlását

( 200+ vásárolt az elmúlt hónapban)

4,8/5
5/5

VÉLEMÉNYEK KÉPEKKEL

4,8 az 5-ből
5/5
1.297 globális értékelés

5 Csillagok

4 Csillagok

3 Csillagok

2 Csillagok

1 Csillagok

Legjobb értékelések Magyarországon

Kovács Ádám

4.6/5

Ellenőrzött Vásárlás

Fantasztikus ventilátor, nagy, erős és gyakorlatilag minden irányban forog. Két nagy dobozzal tökéletesen védve érkezik a külső, míg a belső a gyártói márkát viseli, de esztétikus.

Szabó Emese

5/5

Ellenőrzött Vásárlás

Gyönyörű, rendkívül csendes, erős és nagy teljesítményű. Az összeszerelés nagyon egyszerű és nagyon gyors volt, gratulálok annak, aki tervezte a különböző alkatrészeket, az anyagok nagyon megbízhatóak és kiváló kidolgozásúak, a motor amellett, hogy hangtalan, összességében nagyon megbízható, szerinted a legjobb ventilátor az Amazonon. kár csak a wifi miatt, de a távirányító tényleg jól átgondolt és elegáns.

Tóth Gábor

4.8/5

Ellenőrzött Vásárlás

Mit mondjak… 10 perc alatt minden nehézség nélkül összeraktam, bekapcsoltam és 3 méterről 4-es teljesítményen hallom a levegőt de semmi zaj: 9-es sebességnél + Turbo gyakorlatilag vihar, sebességnél 1 szinte észrevehetetlen.

Nagy Anna

4.5/5

Ellenőrzött Vásárlás

A leghalkabb ventilátor, amit valaha vettem! Lehet, hogy többe kerül, mint a normál rajongóknak, de megéri, fantasztikus frissesség érzetét kelti. Az enyhe szélhez hasonlítható érzés (a beállított sebességtől is függ), igazán kellemes. Tökéletes éjszakai használatra, vagy az irodában tartására munka közben.

Varga László

4.6/5

Ellenőrzött Vásárlás

Ez a talapzatos ventilátor valóban kiváló és jól kidolgozott, elegáns és gyönyörű dizájnjával és kiváló funkcionalitásával tűnik ki a versenytársak közül, köszönhetően a 9 választható sebesség + turbó funkciónak és a mellékelt távirányítóval történő vezérlési lehetőségnek.

Kiss Zsófia

5/5

Ellenőrzött Vásárlás

Kiváló termék, szuper csendes és nagyon erős, ha maximumra van állítva, 3 féle oszcilláció minden igényhez és 9 sebességfokozat, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak minden hőmérséklethez.
Breeze Air akcióban a készlet erejéig!

Csak 23,319Ft -ért 47988Ft helyett

Csökkentse az energiafogyasztást akár 60%-kal

Maradék elérhető raktárban
UTOLSÓ 6 DARAB
TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT A MEGRENDELÉSÉHEZ, ÉS KÉSŐBB SZAKMARADÁSI TANÁCSADÓINK FELVESZI Önnel
Ventilatore con piantana ft23319 - UN - HU

Ingyenes szállítás 24/48 órán belül és utánvéttel

GYAKORI KÉRDÉSEK

Igen, a nagyobb kényelem és biztonság kedvéért kínálunk utánvétes fizetést, közvetlenül a futárnak fizethet, amikor megérkezik otthonába!
A terméket a megrendeléstől számított 24/48 órán belül kézhez kapod!
Utánvétes szállítási költség ingyenes!

Megbízható és kényelmes e-kereskedelmi platformot kínálunk, amely összeköti az embereket a mindennapi életüket javító termékekkel.

Elfogadjuk továbbá: