LIVRARE GRATUITA | PLATA CONTRA LIVRARE!

(Nu este nevoie de card)
4.6/5
MĂTURĂ TELESCOPICĂ

Mătura telescopică, realizată din aluminiu ușor și durabil, este ideală pentru curățarea geamurilor înalte, panourilor solare și vehiculelor cu perii moi și furtunul de 20 de metri.

DESCRIERE SI CARACTERISTICI TEHNICE:

disponibilitate reziduală în depozit
ULTIMELE 6 BUCĂȚI

397RON

(În loc de 819RON)
4,8 din 5
5/5
1.297 de evaluări globale

Livrare gratuita in 24/48 de ore si plata la livrare

( 200+ achiziționate luna trecută)

4,9/5
5/5

Principalele caracteristici ale produsului

KIT DE CURATARE SOLARA DE INALTA CALITATE

Aliaj de aluminiu ranforsat, ușor și rezistent la rugină. Fiecare baton cantareste doar 0,25 kg, ideal pentru batrani si femei. Perii moi și durabili asigură o curățare sigură. Furtunul de 20 de metri îl face ușor de utilizat la orice înălțime.

STICK TELESCOPIC PROFESIONAL PENTRU CURATAREA GEAMURILOR

Mai mulți stâlpi pot fi conectați fără a se îndoi. Cu cataramă fixă ​​din oțel, ușor de instalat și dezasamblat. Capul periei se atașează la panouri sau sticlă în unghi.

PERIE REGLABILA PENTRU PANOURI FOTOVOLTAICE

Peria setului de curățare adoptă fibră moale din PP și se poate roti la 180° printr-un mecanism de blocare agil, adaptându-se la diferite unghiuri și contururi pentru a îndepărta murdăria sau grăsimea.

( 200+ achiziționate luna trecută)

4,9/5
5/5

Acesta este motivul pentru care MĂTURA noastră TELESCOPICĂ este mai bună decât cea clasică.

TELESCOPIC®
BROOM

TELESCOPIC BROOM 397RON

✅ Aliaj de aluminiu ușor și puternic
✅ Peri moi și durabili
✅ furtun de 20 de metri
✅ Stâlp telescopic profesional pentru curățare la înălțime

MĂTURĂ
GENERICĂ

Mătură generică 800RON+
❌ Materiale grele și de calitate scăzută
❌ Peri substandard
❌ furtun scurt
❌ Fără design telescopic profesional

( 200+ achiziționate luna trecută)

4,9/5
5/5
Gamă largă de aplicații
Potrivit pentru curățarea geamurilor înalte, panourilor solare fotovoltaice, mașini, camioane, rulote, sere, bărci, poduri etc. Design anti-rupere, poate fi folosit cu diverse instrumente de curățare pentru a finaliza sarcinile de curățare la înălțime.
Kit de curățare a sticlei extensibil

Produsele noastre pentru curățarea la înălțime vă permit să conectați mai multe bastoane fără să vă îndoiți, cu cataramă fixă ​​din oțel și instalare ușoară. Capul periei este fixat într-un unghi și se rotește liber, făcând ușor curățarea fiecărui colț.

RECENZII CU IMAGINI

4,8 din 5
5/5
1.297 de evaluări globale

5 stele

4 stele

3 stele

2 stele

1 stele

Cele mai bune recenzii din România

María López

4.6/5

Achiziție verificată

Calitatea acestui produs este impresionantă. Perii sunt moi, dar eficienti, iar furtunul lung facilitează curățarea ferestrelor noastre înalte și a panourilor solare. În plus, designul său robust îi asigură o durată lungă de timp. Am mai încercat și alte produse, dar niciunul nu a funcționat la fel de bine ca acesta. Foarte recomandat!

Juan Martínez

5/5

Achiziție verificată

L-am folosit pentru a-mi curăț mașina și am fost uimit de cât de ușor a fost să îndepărtez toată murdăria. În plus, designul telescopic îl face foarte convenabil de utilizat. Sistemul de atașare este solid și nu se clătina, ceea ce îmi dă multă încredere. Cu siguranță merită fiecare euro cheltuit. Mă gândesc să cumpăr altul pentru a-l oferi unui prieten.

Ana Rodríguez

4.8/5

Achiziție verificată

Acest produs este o schimbare totală pentru curățarea la înălțime. Locuiesc într-un apartament mare și curățarea geamurilor a fost mereu o problemă, dar acum este super ușor. Capacitatea de a extinde stâlpii fără ca aceștia să se îndoaie este mare. În plus, instalarea este rapidă și ușoară, ceea ce este perfect pentru cineva ca mine, care nu este foarte la îndemână cu unelte. Sunt foarte mulțumit de achiziția mea.

Pedro Gómez

4.5/5

Achiziție verificată

Instrument excelent pentru a menține panourile solare curate! Furtunul de 20 de metri este mai mult decât suficient pentru a ajunge la fiecare colț, iar perii nu deteriorează suprafețele. Am observat o îmbunătățire a eficienței panourilor mele solare de când am început să folosesc acest produs. Foarte multumit de performanta si calitate. Il recomand oricui are panouri solare.

Laura Fernández

4.6/5

Achiziție verificată

Este perfect pentru a curăța geamurile serei mele. Capul de perie reglabil vă permite să atingeți toate unghiurile și face curățarea foarte eficientă. Calitatea materialului este evidentă, iar faptul că poate fi ușor dezasamblat și depozitat este un mare plus. Un produs grozav care a făcut din curățare o sarcină mult mai ușor de gestionat!

Carlos Sánchez

5/5

Achiziție verificată

Mi-a plăcut cât de ușor este și cât de ușor este de manevrat. Îl folosesc și părinții mei și spun că niciodată nu a fost atât de ușor să curățați geamurile și mașina. Durabilitatea produsului este impresionantă, deoarece îl folosim de luni de zile fără probleme. Foarte recomandat tuturor, în special celor care caută o soluție de curățare eficientă și fiabilă.

( 200+ achiziționate luna trecută)

4,9/5
5/5

Mătură telescopică disponibilă acum!

doar 397RON în loc de 819RON

disponibilitate reziduală în depozit
ULTIMELE 6 BUCĂȚI

CONTACTAT DE UNUL DINTRE CONSULTANȚII NOȘTRI SPECIALIZAȚI

Scopa Telescopica 397Ron ISL - RO

Livrare gratuita in 24/48 de ore si plata la livrare.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, pentru a vă oferi mai multă comoditate și siguranță, vă oferim ramburs la livrare. Poti plati direct la curier cand ajunge la tine acasa!
Veți primi produsul în 24/48 de ore de la plasarea comenzii!
Costurile de transport pentru ramburs sunt gratuite!

Oferim o platformă de comerț electronic fiabilă și convenabilă, care conectează oamenii cu produse care le îmbunătățesc viața de zi cu zi.

De asemenea, acceptam: