BESPLATNA DOSTAVA | PLAĆANJE PO POUZETNICI!

(kartica nije potrebna)
4.6/5
TELESKOPSKA METLA

Teleskopska metla, izrađena od laganog i izdržljivog aluminija, idealna je za čišćenje visokih prozora, solarnih panela i vozila sa svojim mekim čekinjama i crijevom od 20 metara.

OPIS I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Preostala raspoloživost u skladištu
ZADNJIH 6 KOMADA
89,99€
(umjesto 189€)
4,8 od 5
5/5
1297 globalnih ocjena

Besplatna dostava u 24/48 sati i plaćanje pouzećem

( 200+ kupljeno prošli mjesec)

4,9/5
5/5

Glavne značajke proizvoda

VISOKOKVALITETNI SET ZA SOLARNO ČIŠĆENJE

Pojačana aluminijska legura, lagana i otporna na hrđu. Svaka šipka teži samo 0,25 kg, idealno za starije osobe i žene. Meke, izdržljive čekinje osiguravaju sigurno čišćenje. Crijevo od 20 metara olakšava korištenje na bilo kojoj visini.

PROFESIONALNI TELESKOPSKI ŠTAP ZA ČIŠĆENJE PROZORA

Višestruki stupovi mogu se spojiti bez savijanja. S fiksnom čeličnom kopčom, lako se postavlja i rastavlja. Glava četkice pričvršćuje se na ploče ili staklo pod kutom.

PODESIVA ČETKA ZA FOTONAPONSKE PANELE

Četka kompleta za čišćenje ima meka PP vlakna i može se okretati za 180° kroz agilni mehanizam za zaključavanje, prilagođavajući se različitim kutovima i konturama za uklanjanje prljavštine ili masnoće.

( 200+ kupljeno prošli mjesec)

4,9/5
5/5

Zbog toga je naša TELESKOPSKA METLA bolja od klasičnih.

TELESCOPIC®
BROOM

TELESCOPIC BROOM 89,99€
✅ Lagana i jaka legura aluminija
✅ Meke i izdržljive čekinje

✅ 20 metara crijeva

✅ Profesionalni teleskopski stup za čišćenje na visini

GENERIČKA
METLA

Generička metla 200€+
❌ Niska kvaliteta i teški materijali
❌ Nekvalitetne čekinje
❌ kratko crijevo
❌ Nema profesionalnog teleskopskog dizajna

( 200+ kupljeno prošli mjesec)

4,9/5
5/5
Širok raspon primjena

Prikladno za čišćenje visokih prozora, solarnih fotonaponskih panela, automobila, kamiona, kamp prikolica, staklenika, brodova, mostova itd. Dizajn spoja protiv loma, može se koristiti s raznim alatima za čišćenje za dovršavanje zadataka čišćenja na visini.

Proširivi pribor za čišćenje stakla

Naši proizvodi za čišćenje na visini omogućuju spajanje nekoliko štapova bez savijanja, s fiksnom čeličnom kopčom i jednostavnom montažom. Glava četke je fiksirana pod kutom i slobodno se okreće, što olakšava čišćenje svakog kuta.

RECENZIJE SA SLIKAMA

4,8 od 5
5/5
1297 globalnih ocjena

5 zvjezdica

4 zvjezdica

3 zvjezdica

2 zvjezdica

1 zvjezdica

Najbolje recenzije u Hrvatskoj

Ana Kovač

4.6/5

Provjerena kupnja

Kvaliteta ovog proizvoda je impresivna. Čekinje su meke, ali učinkovite, a duga cijev olakšava čišćenje naših visokih prozora i solarnih panela. Osim toga, njegov čvrst dizajn osigurava dugotrajnost. Probali smo i druge proizvode prije, ali nijedan nije djelovao tako dobro kao ovaj. Preporučuje se!

Ivan Horvat

5/5

Provjerena kupnja

Koristio sam ga za čišćenje svog automobila i bio sam iznenađen kako je lako ukloniti svu prljavštinu. Osim toga, teleskopski dizajn čini ga vrlo praktičnim za korištenje. Sustav za pričvršćivanje je čvrst i ne klima se, što mi daje veliko povjerenje. Definitivno vrijedno svakog potrošenog eura. Razmišljam o kupnji još jednog da ga poklonim prijatelju.

Luka Marić

4.8/5

Provjerena kupnja

Ovaj proizvod je potpuna promjena za čišćenje na visini. Živim u visokoj zgradi i čišćenje prozora je uvijek bilo problem, ali sada je to super jednostavno. Mogućnost izvlačenja stupova bez njihovog savijanja je izvrsna. Osim toga, instalacija je brza i jednostavna, što je savršeno za nekoga poput mene koji nije baš spretan s alatom. Vrlo sam zadovoljan svojom kupnjom.

Petra Novak

4.5/5

Provjerena kupnja

Izvrstan alat za održavanje čistoće solarnih panela! Crijevo od 20 metara više je nego dovoljno da dosegne svaki kut, a čekinje ne oštećuju površine. Primijetio sam poboljšanje u učinkovitosti svojih solarnih ploča otkako sam počeo koristiti ovaj proizvod. Vrlo zadovoljan učinkom i kvalitetom. Preporučio bih svima koji imaju solarne panele.

Marko Jurić

4.6/5

Provjerena kupnja

Savršen je za čišćenje prozora mog staklenika. Podesiva glava četke omogućuje vam da dosegnete sve kutove i čini čišćenje vrlo učinkovitim. Kvaliteta materijala je očita, a veliki plus je to što se lako rastavlja i sprema. Sjajan proizvod koji je čišćenje učinio lakšim zadatkom!

Marija Babić

5/5

Provjerena kupnja

Svidjelo mi se kako je lagan i kako je jednostavan za rukovanje. Koriste ga i moji roditelji i kažu da nikada nije bilo tako lako očistiti stakla i auto. Trajnost proizvoda je impresivna jer ga koristimo mjesecima bez ikakvih problema. Topla preporuka svima, a posebno onima koji traže učinkovito i pouzdano rješenje za čišćenje.

( 200+ kupljeno prošli mjesec)

4,9/5
5/5
Teleskopska metla dostupna sada!

samo 89,99€ umjesto 189€

Preostala raspoloživost u skladištu
ZADNJIH 6 KOMADA
ISPUNITE OBRAZAC ZA NARUDŽBU I KASNIJE ĆE VAS KONTAKTIRATI JEDAN OD NAŠIH SPECIJALIZIRANIH KONZULTANTA
Scopa Telescopica 89€ - UN - HR

Besplatna dostava u 24/48 sati i plaćanje pouzećem.

ČESTA PITANJA

Da, kako bismo vam pružili više pogodnosti i sigurnosti, nudimo plaćanje pouzećem. Možete platiti izravno kuriru kada stigne u vašu kuću!
Proizvod ćete dobiti unutar 24/48 sati nakon narudžbe!
Troškovi dostave pouzećem su besplatni!

Nudimo pouzdanu i praktičnu platformu za e-trgovinu koja povezuje ljude s proizvodima koji poboljšavaju njihov svakodnevni život.

Također prihvaćamo: