Plata la curier si transport gratuit

Evaluarea clienților: 4,88 / 5

5/5

TAIĂ ORICE TRUNCHI ÎNTR-O INSTANTĂ

Mini ferăstrău cu lanț Tech Warbot cu 2 baterii incluse și o putere surprinzătoare, vă va ajuta să vă mențineți grădina în condiție perfectă.

TĂIAȚI CURGE PÂNĂ LA 25 CM

Evaluare 4.88/5

5/5
Disponibilitate reziduala in depozit
ULTIMELE 6 BUCĂȚI

Lei299

(în loc de lei479)

Livrare gratuită în 24/48 de ore și ramburs la livrare!

Singurul care taie pana la 25 cm in diametru

Miniferăstrăul nostru alimentat cu baterii este singurul de pe piață care este capabil să taie  până la 25 cm în diametru, făcându-l perfect pentru orice tip de lucrare de tăiere.

Nu lăsați să vă păcălească dimensiunile sale compacte, acest mini ferăstrău cu lanț poate face față oricărei provocări și este perfect pentru tăierea copacilor și tufișurile, tăierea lemnelor pentru șemineu < a i=2> și multe altele.

Tăiere ușoară cu mini-drujba Tech Warbot

Mini ferăstrăul cu lanț alimentat cu baterie Tech Warbot este alegerea perfectă pentru lucrările de tăiere în grădină .

Cu designul său ușor și fără fir, îl puteți manevra cu ușurință pentru a ajunge în zonele cele mai dificile, fără a fi necesar trageți un cablu de alimentare.

Motorul puternic și lanțul ultra-puternic vă permit să tăiați cu ușurință ramuri groase și rezistente , făcându-l ideal pentru tăierea copacilor și a tufișurilor .

TĂIERE RAPIDĂ ȘI PRECISĂ

Datorită motorului său puternic, veți putea tăia un buștean cu 25 cm diametru în câteva secunde. lanțul de ghidare a suferit un proces de întărire profundă pentru a asigura tăierea lină.

GREUTATE DE 1 KG

Mini ferăstrău cu lanț cântărește doar 1 kg. Poate fi controlat și utilizat cu o singură mână chiar și de femei și vârstnici fără a obosi după utilizare prelungită.

BATERIE EXCEPȚIONALĂ

Cele 2 baterii cu litiu oferă până la 6 ore de utilizare continuă. O baterie poate fi reîncărcată în doar 45 de minute.

Tăiere ușoară cu mini-drujba Tech Warbot

TĂIE MAI BINE DECÂT FOARFECELE

Un mini ferăstrău cu lanț este capabil să tăie ramuri mai groase și mai rezistente decât o foarfecă, ceea ce o face ideală pentru lucrări de tăiere mai intensive și pentru prepararea lemnelor de foc. 

MAI BINE DECÂT FERĂSTRĂUL 

Mini ​​ferăstrău cu lanț este mult mai puternic și mai rapid, capabil să taie ramuri mari fierăstrău. cu ușurință, fără a necesita efortul fizic al unui.

NU ESTE NEVOIE DE COMBUSTIBIL

În comparație cu un ferăstrău cu lanț pe benzină este mai silențios și nu emite fum, ceea ce îl face mai confortabil de utilizat în medii înguste sau aproape de locuințe, de asemenea, nu necesită achiziționarea și depozitarea de combustibil.

Accesorii de intretinere si 2 baterii GRATUITE

Nu necesită asamblare: vine deja asamblat!

Mini ferăstrăul cu lanț Dygen sovine deja asamblat, gata de utilizare imediată. Nu va trebui să pierdeți timp asamblarea sau configurarea acestuia, porniți-l și sunteți gata să începeți lucrul.

Clienții noștri nu pot greși...

5/5

4/5

3/5

2/5

1/5

Clienții noștri nu pot greși...

8790 Recenzii

5/5

Adrian Stan

5/5

Achiziție verificată il 18/01/23

Am achizitionat mini drujba pentru lucrari de taiere in gradina mea si am fost multumita de pachetul de vanzare. Ferăstrăul cu lanț vine într-o carcasă de plastic neagră foarte practică și rezistentă, care o protejează în timpul transportului. Inauntru am gasit motosapa cu toate accesoriile si cele 2 baterii reincarcabile, precum si incarcatorul de baterii pentru reincarcare. Tot ce ai nevoie pentru a începe să lucrezi imediat. Recomand acest produs!

Adam Mihai

5/5

Achiziție verificată il 22/08/23

 

Andrei Dinu

5/5

Achiziție verificată il 07/11/23

Am lucrat doua ore si bateria nu a dat probleme. Tăiere cu adevărat excelentă chiar și cu ramuri cu diametru mai mare. Manerul este ergonomic iar unealta extrem de usoara. Ma limitez la 4 stele pentru ca vreau sa verific in timp dar deocamdata foarte multumit.

 

Florentin Munteanu

5/5

Achiziție verificată il 24/10/23

Emilian Dinu

5/5

Achiziție verificată il 01/11/23

 

Dragoș Vasile

5/5

Achiziție verificată il 04/11/23

Bateria efectiv nu tine mult, mai mult decat ma asteptam, apoi sunt 2 in pachet, carcasa foarte rezistenta. Am demontat paleti si am taiat si lemne pentru semineu si trebuie sa spun ca am fost foarte multumit!

Tech Warbot la ofertă în limita stocului disponibil!

Lei299 în loc de Lei479

Aliatul tău perfect pentru tăiere!

Disponibilità residua in Magazzino
ULTIMI 6 PEZZI

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU COMANDĂ ȘI ULTERIOAR VEȚI FI CONTACTAT DE UNUL DIN CONSULTANTII NOȘTRI SPECIALIZAȚI

Minimotosega 299Lei - UN - RO

Livrare gratuită în 24/48 de ore și ramburs la livrare

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, pentru a garanta mai multă comoditate și siguranță, oferim Ramburs la Livrare, puteți plăti direct la curier când acesta ajunge la dumneavoastră acasă!

Veți primi produsul în doar 24/48 de ore de la momentul comenzii!

Transportul este total GRATUIT

Oferim o platformă de comerț electronic fiabilă și convenabilă, care conectează oamenii cu produse care le îmbunătățesc viața de zi cu zi.

De asemenea, acceptam: