Plata la curier si transport gratuit

Evaluarea clienților: 4,88 / 5

4.7/5

DRONA EDIȚIE LIMITĂ

Cu locația GPS și funcționalitatea Auto Return Home, puteți explora cu încredere, știind că drona dvs. își va găsi întotdeauna drumul înapoi la dvs.  

CARACTERISTICI UNICE EDIȚIE LIMITĂ

Evaluare 4.88/5

5/5
Disponibilitate reziduala in depozit
ULTIMELE 6 BUCĂȚI

Ron295

(în loc de Ron639)

Livrare gratuită în 24/48 de ore și ramburs la livrare!

Timp lung de zbor și performanță stabilă

Zbor fără întreruperi în aer liber: Experimentați un zbor stabil, datorită fluxului de aer optic integrat și sistemului de control al altitudinii presiunii aerului. 

Îmbunătățiți-vă aventurile de zbor cu setul nostru Fly More, care oferă o durată totală de zbor de 46 de minute cu două baterii inteligente. 

Echipată cu motoare fără perii, drona cu cameră DA asigură zboruri puternice, stabile și practic silențioase. Experimentați fiorul de a vă înălța prin cer fără a distrage atenția zgomotului motorului

VIDEO 4K

Drona DA se mândrește cu o cameră de ultimă oră 4K (3840 x 2160) cu tehnologie de stabilizare electrică a imaginii (EIS), asigurând videoclipuri clare, fără încețoșări. 

RETURNARE AUTOMATĂ

Cu locația GPS și funcționalitatea Auto Return Home , puteți explora cu încredere, știind că drona dvs. DA își va găsi întotdeauna drumul înapoi la dvs.

URMEAZĂ AUTOMAT

Îmbunătățiți-vă videoclipurile și fotografiile cu moduri de zbor inovatoare precum Urmăriți-mă, Tap Fly și Punct de interes. Urmăriți drona dvs. mini DA cu cameră navigând fără efort în timp ce vă concentrați pe captarea de fotografii și videoclipuri uimitoare.

Acesta este motivul pentru care DA este mai bun decât drona clasice

DA®

1 dronă IDA Ron 295,90

✅ 2 ore de autonomie

✅ Retur automat

✅ Cameră 4K

✅ Urmeaza automat

✅ Indestructibil

✅ Fabricat din oțel ușor și PVC

DRONĂ CLASICĂ

1 dronă clasică Ron 597,90

❌ 45 de minute de autonomie

❌ Fără tehnologie

❌ Cameră HD 

❌ Fără tehnologie

❌ Ușoare și nu foarte stabile

❌ Din plastic

UȘOR DE FOLOSIT

Proiectat cu funcții ușor de utilizat, făcându-l perfect pentru începătorii care doresc să înceapă să zboare cu drone fără efort.

CONTROL LA DISTANTA LUNGA

Dispune de o telecomandă fiabilă pentru distanțe lungi , oferindu-vă libertatea de a explora cerul și de a captura vederi uluitoare de la o distanță de până la 2 km.

DESIGN UNIC

Foarte portabil și vă permite să îl transportați în mod convenabil oriunde mergeți pentru aventuri aeriene nesfârșite.

Clienții noștri nu pot greși...

5/5

4/5

3/5

2/5

1/5

Clienții noștri nu pot greși...

2750 Recenzii

5/5

Adrian Stan

5/5

La prețul acestei drone, sau chiar mai mult, este o mașină excelentă. Aș fi ales cu ușurință asta peste o dronă de 600 de euro. Calitatea construcției și funcționarea acestei mașini sunt excepționale, caracteristicile oferite și funcționalitatea sunt excepționale, iar suportul este disponibil la nevoie.

Adam Mihai

5/5
 

Andrei Dinu

5/5

Această dronă este ușor de zburat și face fotografii/videoclipuri de înaltă rezoluție. Decolarea automată și întoarcerea acasă sunt caracteristici excelente, la fel și follow-me.

 

Emilian Dinu

5/5

Aceasta este prima mea achiziție de „dronă adevărată”, mi-a depășit cu mult așteptările. Am zburat până la 500′ și până la aproximativ 950′ distanță. Ușor de controlat cu telecomandă și aplicație. De asemenea, face fotografii grozave. Il recomand cu caldura.

Florentin Munteanu

5/5
 

Dragoș Vasile

5/5

Aceasta este cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată în fotografia video. I-aș da IDA 10 stele.  Sunt un client real cu cazuri de utilizare și povești reale. 

 

DA la ofertă în limita stocului disponibil!

Ron 295 în loc de Ron 639

Ediție limitată de dronă puternică și ușoară

Disponibilitate reziduala in depozit
ULTIMELE 6 BUCĂȚI

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU COMANDĂ ȘI ULTERIOAR VEȚI FI CONTACTAT DE UNUL DIN CONSULTANTII NOȘTRI SPECIALIZAȚI

Drone 399Ron - UN - RO

Livrare gratuită în 24/48 de ore și ramburs la livrare

Oferim o platformă de comerț electronic fiabilă și convenabilă, care conectează oamenii cu produse care le îmbunătățesc viața de zi cu zi.

De asemenea, acceptam: