Fizetés a futárnak és ingyenes szállítás

Ügyfélértékelés: 4,88 / 5

4.7/5

DRONE LIMITÁLT KIADÁS

A GPS helymeghatározás és az Auto Return Home funkció segítségével magabiztosan felfedezheti magát, tudva, hogy drónja mindig visszatalál hozzád. 

EGYEDI JELLEMZŐK KORLÁTOZOTT KIADÁS

Értékelés 4.88/5

5/5
Fennmaradó raktárkészlet
UTOLSÓ 6 DARAB

Ft27,183

(ahelyett Ft39.399)

Ingyenes házhozszállítás 24/48 órán belül és utánvéttel!

Hosszú repülési idő és stabil teljesítmény

Zökkenőmentes kültéri repülés: Tapasztalja meg a stabil repülést az integrált optikai légáramlás- és légnyomás-magasság-szabályozó rendszernek  köszönhetően .

Fokozza fel repülési kalandjait Fly More készletünkkel, amely 46 perces teljes repülési időt biztosít két intelligens akkumulátorral. 

A kefe nélküli motorokkal felszerelt DA kamerás drón erőteljes, stabil és gyakorlatilag hangtalan repülést biztosít. Tapasztalja meg az égbolton való szárnyalás izgalmát a motorzaj zavarása nélkül

4K VIDEÓ

Az DA drón élvonalbeli 4K (3840 x 2160) kamerával büszkélkedhet elektromos képstabilizáló (EIS) technológiával, amely kristálytiszta , elmosódásmentes videókat biztosít.

AUTOMATIKUS VISSZATÉRÉS

A GPS helymeghatározás és az Auto Return Home funkció segítségével magabiztosan felfedezheti, tudva, hogy DA drónja mindig visszatalál Önhöz.

AUTOMATIKUSAN KÖVETKEZIK

Javítsa videóit és fényképeit olyan innovatív repülési módokkal, mint a Follow Me, a Tap Fly és a Point of Interest. Nézze meg a kamerával felszerelt DA mini drónját, és könnyedén navigálhat, miközben a lenyűgöző felvételek és videók rögzítésére összpontosít.

Ez az oka annak, hogy az DA jobb, mint a klasszikus drónok

drón DA®

1 DA drón Ft27,183

✅ 2 óra autonómia

✅ Automatikus visszaküldés

✅ 4K kamera

✅ Automatikusan követi

✅ Elpusztíthatatlan

✅ Könnyű acélból és PVC-ből készült

KLASSZIKUS DRONE

1 klasszikus drón Ft39,399

❌ 45 perc autonómia

❌ Nincs technológia

❌ HD kamera 

❌ Nincs technológia

❌ Könnyű és nem túl stabil

❌ Műanyagban

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Könnyen használható funkciókkal tervezték , így tökéletes azoknak a kezdőknek , akik könnyedén szeretnének drónokat repülni.

HOSSZÚ TÁVÚ VEZÉRLÉS

Megbízható távolsági távirányítóval rendelkezik , amely szabadságot biztosít az égbolt felfedezésére és lélegzetelállító kilátások megörökítésére akár 2 km-es távolságból.

EGYEDI DESIGN

Rendkívül hordozható, és kényelmesen magával viheti, bárhová is megy végtelen légi kalandokra.

Ügyfeleink nem tévedhetnek...

5/5

4/5

3/5

2/5

1/5

Ügyfeleink nem tévedhetnek...

2750 vélemény

5/5

Adrienn Nagy

5/5

Ennek a drónnak az áráért, vagy még többért, kiváló gép. Könnyen ezt választottam volna egy 600 eurós drón helyett. Ennek a gépnek a felépítési minősége és működése kivételes, a kínált szolgáltatások és funkcionalitás kivételes, a támogatás pedig szükség szerint elérhető.

Tibor Tóth

5/5
 

Ferenc Németh

5/5

Ez a drón könnyen repülhet, és nagy felbontású fényképeket/videókat készít. Az automatikus felszállás és a hazatérés nagyszerű funkciók, akárcsak a követés.

 

Anna Kovács

5/5

Ez az első „igazi drone” vásárlásom, messze felülmúlta a várakozásaimat. Felrepültem az 500′-ig, és körülbelül 950′-ig. Könnyen irányítható távirányítóval és alkalmazással. Remek fotókat is készít. Nagyon ajánlom.

Gusztáv Szoke

5/5
 

István Dobos

5/5

Ez a legjobb befektetés, amit valaha tettem a videófotózásba. 10 csillagot adnék az IDA-nak.  Igazi vásárló vagyok, valós használati esetekkel és történetekkel

 

DA akcióban a készlet erejéig!

Ft27,183 ahelyett Ft39.399

Erőteljes és könnyű drón limitált kiadás

Fennmaradó raktárkészlet
UTOLSÓ 6 DARAB

MEGRENDELÉSÉHEZ TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT, ÉS KÉSŐBB SZAKMARADOTT TANÁCSADÓINK FELVESZI Önnel

Drone ft27183 - UN - HU

Ingyenes szállítás 24/48 órán belül és utánvéttel

Megbízható és kényelmes e-kereskedelmi platformot kínálunk, amely összeköti az embereket a mindennapi életüket javító termékekkel.

Elfogadjuk továbbá: