TRANSPORT GRATUIT | NUMERAR LA LIVRARE!

(Nu este nevoie de card)

4.6/5
SET DE OALE ȘI TIGĂI DIN OȚEL INOX CU NUCLEU DE CUPRU, FORMAT DIN 12 PIESE.
Un set de oale din oțel inoxidabil cu miez de cupru , extrem de rezistent și rezistent la zgârieturi, potrivit pentru toate tipurile de plite și aragazuri.

Rating:  4.88/5

5/5
ULTIMELE 6 PIEȚE

359RON

(În loc de 719 RON)

Gătiți simplu, rapid și cu 88% mai puține grăsimi

VESELĂ DE ÎNALTĂ CALITATE

Echipat cu tot ce aveți nevoie pentru a crea mâncăruri suculente, acest set de vase de gătit strălucește prin performanță de lungă durată și performanță impecabilă.

Nu se zgârie niciodată.

Cu un design atent, oalele și tigăile garantează o distribuție uniformă a căldurii, asigurând o gătire impecabilă. Fie că pregătiți o masă pentru familie sau pentru oaspeți, acest set de vase de gătit profesionale vă va permite să creați cu ușurință delicii culinare.

MATERIALE CERTIFICATE ȘI ACOPERIRI

Caracteristica care deosebește oalele noastre de cele ale concurenței este oțelul inoxidabil cu miez de cupru, un material certificat și sigur, deoarece este rezistent la zgârieturi și la temperaturi ridicate , asigurând rezistență și durabilitate în timp.

GARANȚIE PE VIAȚĂ

Potrivit pentru toate tipurile de sobe: se încălzește rapid și uniform cu fundul extins. Baza din oțel inoxidabil cu conductivitate magnetică ridicată permite vaselor noastre de gătit antiaderente să funcționeze pe toate plitele, inclusiv pe inducție.

OFERTA NOASTRĂ INCLUDE:

5/5

4/5

3/5

2/5

1/5

Clienții noștri nu pot da greș...

647 comentarii

5/5

Sebastian Matei

5/5

Iubesc aceste tigăi! Fac un review pe contul soțului meu! Dar eu sunt îndrăgostită! Mâncarea alunecă de pe tigaie!

Iulian Dragoş

5/5

Victor Albu

5/5

Sunt o persoană care practic trăiește în bucătăria mea. Dacă aș putea să gătesc pentru a trăi, aș face-o. Și sper ca asta să se întâmple în viitorul meu apropiat lol. Dar trecând la acest set de vase de gătit uimitor, îmi place în special tigaia rotundă mai mare, care este un fel de oală, tigaie și wok într-unul singur și are mici picături pe lateral.

Ștefan Popescu

5/5

Acesta este cel mai bun set de vase de gătit pe care l-am avut vreodată! Foarte fermă, dar nu este grea. Curățarea este atât de ușoară încât pare ilegală.

Victor Nițu

5/5

Oferta în timp ce stocurile durează!

pentru doar 359 RON în loc de 718 RON

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ ȘI VEȚI FI CONTACTAT ULTERIOR DE UNUL DINTRE CONSULTANȚII NOȘTRI SPECIALIZAȚI.

ULTIMELE 6 PIEȚE
Set Pentole 359RON - UN - RO

Oferim o platformă de comerț electronic fiabilă și convenabilă, care conectează oamenii cu produse care le îmbunătățesc viața de zi cu zi.

De asemenea, acceptam: